Browsing Tag

награда

Мајка му ветила на синот 100.000 денари кога ќе наполни 18 ако апстинира од социјалните мрежи 6…

Ако некој ви понуди 100 илјади денари ако се држите настрана од социјалните мрежи шест години, дали би го направиле тоа? Ова момче од Минесота ја прифатило понудата. Дали мислите дека некој македонски тинејџер би го прифатил предизвикот за…