Browsing Tag

разделба

Моето дете се вознемирува секогаш кога не сум до него

Помеѓу осум месеци до една година е периодот кога децата растат и сѐ повеќе стануваат свесни за одвојувањето од своите родители. Најчесто тоа е периодот кога се појавува и сепарационата анксиозност, односно секогаш кога родителите ќе ги…