Browsing Tag

совршен родител

Дали се чувствувате одговорни кога е детето тажно, бесно, вознемирено?

Не можеме да контролираме како другите луѓе се чувствуваат, што прават, какви се нивните уверувања. Со обидите да контролираме нешто што всушност не можеме, е битка која е однапред изгубена.