Browsing Tag

Хелсиншки комитет

Според Хелсиншки, нема неправилности во Заводот за рехабилитација на деца и младинци во Топанско…

По известувањето во јавноста од страна на вработена во Заводот за рехабилитација на деца и младинци, дека постојат низа неправилности во работењето на установата, несоодветна грижа на корисниците како и несоодветни услови за работа на…