Browsing Tag

јануари

Ја отпуштиле од работа додека се лекувала од рак на грлото на матката

Овој и слични на него се случаите на жени кои боледуваат од рак на грлото на матката, а биле дел од анализата на здружението ЕСЕ која се однесува на цената на чинење во пари и изгубени години на живот заради тоа што во државата немаме…