Browsing Tag

povodnik

Деца на поводец: Стара дилема, нови осуди (ВИДЕО)

„Кога луѓето ме осудуваат дека користам поводец за моите деца, си мислам, дојдете да прошетате малку во моите чевли“, пишува Џордан Дрискел, татко на петгодишни петорки, чие видео брзо стана вирално и вознемири многумина.

Дете на поводник

Како што сфативме јас и мојот сопруг, имавме два избора: да одгледаме ќерка како дете од филмот „Соба“, која никогаш нема да го гледа надворешниот свет или да нарачаме поводник за деца преку Интернет. Го избравме ова второто“, признава…