Дали би го гледале своето породување заедно со вашите деца? (ВИДЕО)

Најдовме едно видео во кое веќе пораснатите деца ги гледаат снимките од сопственото раѓање заедно со нивните мајки. Дали би го направиле и вие ова еден ден со своите деца?

87

Со оглед на модерните времиња, многу родители имаат снимки од раѓањето на нивните деца. Најдовме едно видео во кое веќе пораснатите деца ги гледаат овие снимки од сопственото раѓање заедно со нивните мајки.

Во следното видео ќе ги видите реакциите на неколку лица кои седнуваат заедно со своите мајки и гледаат видеоснимки од своето раѓање.

Дали имате снимки од вашето породување и дали некогаш понатаму, кога децата ќе потпораснат би ги гледале заедно со нив?

Повеќе