Снаодлив дедо подоил дете што одбивало да пие од шише

Бебето одбивало млеко од шише, па овој досетлив дедо смислил генијален начин да ја нахрани

346

Кога се обидувате да натерате доено бебе да земе шише, понекогаш ќе наидете на отпор и можно е бебето да одбива таков начин на хранење. Еден дедо создал свој метод кој изгледа одлично за детето, но и обезбедува забава и смеа за сите останати.

На видеото споделено од Венди Ранџел на TikTok се гледа како повозрасен маж ја протнува цуцлата од шишето низ дупка на неговата маица.

Човекот проверува дали млекото излегува од цуцлата на шишето, а потоа го принесува бебето до градите, симулирајќи доење. Методот се покажал како многу успешен.
Видеото заработило околу 9 милиони прегледи.

Повеќе