Browsing Tag

асфалт

Рециклирани пелени се користат за асфалтирање улици

Искористените пелени се фрлале во специјални канти, а потоа се носени во компанија која ги чисти и ги рециклира. Резултатот е голема количина на пластични пелети подготвени за повторно користење.