Browsing Tag

Бугарија

Во Бугарија ќе се разгледува воведувањето на заедничко родителство по развод

Министерката за правда Надежда Јорданова најави дебата за законски измени за обезбедување еднакви права на родителите по разводот, јави бугарската новинска агенција БТА.