Browsing Tag

водич

Васка Манасковска: активен туристички водич и на прагот од осмата деценија

Васка има 69 години и 6 месеци. Само 6 месеци ја делат од уште еден јубилеј од каде ќе зачекори во осмата деценија од животот. Пензионерка е веќе цели 5 години, но е далеку од водење на класичен пензионерски живот. Таа е активен туристички…