Browsing Tag

возраст

Водич низ тантрумите според возраста на детето: Истиот метод нема да делува исто кај двегодишни и…

Изливите на бес кај децата се најчести на возраст од 2 до 5 години, но тие можат да започнат уште од една година и да продолжат до предучилишна возраст.