Browsing Tag

гимназија „Никола Карев“

Учениците од „Никола Карев“ го почестија дедо Исмаил

Ученици од гимназијата „Никола Карев“ ја направија горда нивната професорка која на својот ФБ профил се пофали со нивното добро дело – го однеле на стрижење и бричење стариот бездомник кој често седи пред нивното училиште