Browsing Tag

девица

Останала бремена иако сè уште била невина?!

20-годишна девојка од Портсмут, Хемпшир, страдала од состојба позната како вагинизам, што всушност е болна неволна контракција на вагиналните мускули заради што е често невозможно да се имаат сексуални односи. Сепак, останала бремена...