Browsing Tag

занимација

Како порано родителите готвеле и чистеле без помош на телефон за смирување на детето?

Ако некогаш децата можеле без него, можат и денешните деца. Нема разлика меѓу нив, тие се раѓаат чисти како солза. Од родителите зависи во што ќе се претворат и од што ќе станат зависни. Како родителите некогаш готвеле, ја средувале куќата,…