Browsing Tag

Зоја

„Без размислување ѝ понудив на пријателката мои јајце клетки“

На Зоја ѝ биле потребни 12 години и 7 ин витра за да се оствари како мајка, па ја препознала желбата и болката низ која поминувала нејзината пријателка. Денес, иако ѝ донирала свои јајце-клетки и е генетски поврзана со детето, вели дека во…