Browsing Tag

ковид-19

Институтот за јавно здравје препорачува вакцинација за трудници и за тие кои се обидуваат да…

Досега не се пронајдени податоци за штетни состојки кои би можеле да ѝ наштетат на бремената жена како и на нејзиниот плод, ниту пак можат да предизвикаат ковид-19 акутни инфекции, стои во извештајот на Институтот за јавно здравје.