Browsing Tag

менување на презимето

Дали сте Бекам, Маленко или Трајче?

Нашиот Александар Маленко еднаш го смени своето презиме со презимето на својата тогашна сопруга Сузана Турунџиева. Сега синот на Бекамовци го додал презимето на својата сопруга. Знаете ли уште некој ваков пример и што мислите за менувањето…