Browsing Tag

ранч

Марија Дибиаџио и нејзините два света: Њујорк и село Опила

„Коњите пасат, јас сум заспала на сонце, сега видов дека сте ми пишале“, беше првата реченица што ми ја напиша мојата соговорничка Марија Дибиаџио. Се разбира, заспивањето на сонце не е единственото нешто што таа го прави на својот ранч во…