Browsing Tag

свет

Невообичаени методи на воспитување ширум светот: Што е прифатливо во некои земји

Во Шпанија, дури и најмалите, не одат на спиење пред 22 часот, во Кина не носат пелени туку пантолони со дупка меѓу нозете, во Јапонија ги пуштаат сами во продавница веќе на 4 години, во Кореја не смеат да грицкаат помеѓу оброците туку…