Browsing Tag

фобии

Од што се плашат вашите деца и како да им помогнете?

Во првите години од животот стравот е реакција на конкретни работи и лица, а нешто подоцна, на шестгодишна возраст, стравот сè уште го предизвикуваат нереални, измислени суштества и ситуации, но покрај тоа и децата и возрасните можат да се…