Browsing Tag

авицена

Авицена лабораторија воведе нов пренатален тест во кој учествуваат дури и татковците

VERAgene има супериорни перформанси во споредба со останатите неинвазивни пренатални тестови што се достапни на нашиот пазар, а претставува единствен скрининг тест што ги вклучува двајцата родители и што детектира над 100 моногенетски…