Browsing Tag

Вилијамсов синдром

Анонимен клиент на музичка продавница му подарил славна гитара на момче со редок синдром

Непознат човек му купил гитара на момче со Вилијамсов синдром откако го видел како доаѓа одвреме навреме во музичка продавница во Колорадо за да посвири на неа