Browsing Tag

креветче

Вознемирувачко видео покажува зошто НИКОГАШ не треба да ставате ништо во креветчето

Вирално видео откри зошто во креветчето на бебето не треба никогаш да ставате нешто додека бебето спие во него. Клипот е споделен на ТикТок и го прикажува моментот кога бебето го повлекува ќебето преку лицето и почнува да се гуши