Browsing Tag

татко

Мајките заштитуваат, татковците поттикнуваат на поместување граници, заедно создаваат одлична…

Додека мајките имаат тенденција да бидат претпазливи, татковците често ги поттикнуваат децата да ги поместуваат границите. Секој од овие стилови на родителство сам по себе може да биде нездрав. Заедно тие се балансираат едни со други и им…

Транс-ќерка се смирила со татко ѝ по 20 години: Ми рече дека ќе бидам грда жена (ВИДЕО)

Трансродната танчерка Касандра Кас се смирила со нејзиниот татко откако пред повеќе од 20 години ја повредил со неговиот коментар во врска со нејзината животна одлука.