Browsing Tag

технологија

Социјалните мрежи се делумно одговорни за падот на емоционалната интелигенција на младите

Авторите на студијата сметаат дека драстичното зголемување на користењето на социјалните мрежи кај младите е одговорно за барем дел од падот на нивото на емоционалната интелигенција.