Browsing Tag

топки

Спире, тафталиџанскиот спасувач на детските топки

Колку пати децата се вратиле дома и ви кажале дека топката им летнала на покривот, па немаат со што да играат кошарка, фудбал, одбојка? Епа децата во скопската населба Тафталиџе 1 си имаат батка за симнување топки - тафталиџанецот…