Browsing Tag

јога

Јога-инструктор за затвореници, трудници, емигранти, сениори, јуниори, бизнисмени…

„Сега сум во 8. месец од бременоста, а се одлучив за јогата како начин да се изрелаксирам, да се раздвижам и истовремено да го спремам телото за чинот на породувањето“, вели Михаела Михајловска, редовен ученик на часовите по јога кои ги…