Browsing Tag

cupping

Популарен третман кој им помага на спортистите може да биде корисен и за доилките

Дали сте слушнале за редење со стаклени чашки? Овој третман кој е познат како дел од традиционалната кинеска медицина, го користеле и нашите баби и прабаби. Сега велат дека може да е корисен и за доилките