Тинејџерка одгледува бебе со пријателите, во видео ги покажала членовите на големото семејство

19-годишната мајка и студентка Клои од Британија неодамна сподели видео на ТикТок претставувајќи ги своите пријатели, за кои вели дека ѝ помагаат да го одгледува нејзиниот син Врен Атлас.

335

Семејствата постојат во различни облици и големини и велат дека е потребно цело село за да се одгледа дете. Кога мајката на детето е тинејџерка и покрај тоа има училишни обврски, а во исто време се обидува да фати чекор со пријателите, тоа станува прилично тежок и голем предизвик. Затоа, убаво е кога пријателите почнуваат да ѝ помагаат на младата мајка околу бебето.

19-годишната мајка и студентка Клои од Британија неодамна сподели видео на ТикТок претставувајќи ги своите пријатели, за кои вели дека ѝ помагаат да го одгледува нејзиниот син Врен Атлас.
Приказната на Клои е прегледана неверојатни 14,6 милиони пати, а заедницата на TикTок е полна со пофалби за оваа мајка и нејзиното друштво.

„Те воспитуваат твојата 19-годишна мајка и нејзините пријатели“, напишала Клои во објавата. Потоа се прикажуваат серија клипови и слики од нејзините пријатели кои го сакаат и се грижат за нејзиното дете.

Во следното видео, Клои ги опишува секој од нејзините најблиски пријатели според нивните силни и слаби страни. Тука е Кирсти, која му е кума на Врен. Одлично се гали, но очигледно е супер ниска. Потоа, тука е чичко Џексон чија силна страна е забавата, но неговата слабост се пелените.
Лидија му е омилена на Врен и е супер смешна, освен кога оди на работа – нему тоа не му се допаѓа. Џо има лошо влијание врз животот на Врен. Неговата сила е да го учи за ФИФА, а неговата слабост е „било што има врска со грижата за Врен“.

Супермоќта на Конор го тера малиот Врен да престане да плаче. Тој е миленик на Клои бидејќи моментално работи на подучување на Врен како да каже „Џек Гралиш“ (Jack Grealish), а тоа е фудбалерот на најдобриот тим во светот. Тој исто така е црвенокос и се плаши од подригнување. Конор за премиер!
Тетка Ив секогаш го чува бебето Брен од неволја, а Клои тврди дека нејзината „слабост“ е што е поубава од Врен.

Луѓето се воодушевени од претставувањето на големото семејство на малото момче.

Повеќе