Browsing Tag

готвење

Како да направите новогодишни колачи заедно со децата?

Најлесен начин да го привлечете вниманието на детето е да го викнете да учествува во правењето нешто што многу го сака. А малку се децата кои ќе одбијат вкусно колаче. Еве неколку совети како да ги забавувате децата во кујната за време на…