Browsing Tag

Доволно стари

Новата серија на Нетфликс ги подели родителите и експертите, во Јапонија е хит веќе 30 години

Деца од само две години во новата серија на Netflix - Old Enough сами ги извршуваат домашните работи, одат на пазарење намирници и користат јавен превоз. Камерите го следат детето од далечина додека ги извршува задачите и предизвиците што…