Browsing Tag

консумеризам

Истражувањето открива колку брзо на децата им здосадуваат новите играчки!

Се ближат празниците, Божиќ и Нова година, а со нив и купувањето на подароци и нови играчки. Финансиските трошоци се зголемуваат, а апетитите на децата за играчки постојано растат! Пред да се одлучите на купување нови играчки, прочитајте…