Browsing Tag

Кувааадов синдром

Симптомите на бременост кај мажите се вистински – и тие имаат име

Кувадовиот синдром се јавува кога инаку здрави мажи, чија партнерка наскоро очекува новороденче, имаат симптоми поврзани со бременоста. Неговите физички манифестации може да вклучуваат гадење, киселини, болки во стомакот или надуеност,…