Browsing Tag

Маргарита Милошеска

Самохрана мајка мака мачи кога треба да ја симне од 3 кат ќерката со церебрална парализа

На почетокот од 2004.година се родила Мартина Милошеска. Таа денес има 18 години, но не зборува, ниту пак оди. Има церебрална парализа како последица од пукање на капилар во малиот мозок само 4 дена по раѓањето. Истата година кога таа се…