Browsing Tag

млекар

Мислел дека е стерилен, на 97 години открил дека има повеќе од 800 деца

ДНК тестирање открило дека човек кој разнесувал млеко во 50-тите и во 60-тите години на минатиот век во Јужна Калифорнија бил татко на над 800 деца. Овој сега 97-годишен маж мислел дека е стерилен бидејќи тој и неговата сопруга немале деца