Browsing Tag

Нигерија

Хуманитарката Ања Рингрен Ловен спаси уште едно дете фрлено во грмушка

Хуманитарката од Данска која со својот сопруг води сиропиталиште во Нигерија и за која пред неколку години дозна целиот свет, кога спаси момче од сигурна смрт, сега е во нова мисија