Browsing Tag

плодни денови

Како се одредуваат плодните денови кај жените

Спротивно на популарното верување, не е сосема точно да се претпостави дека овулацијата секогаш ќе се случи во средината на циклусот или дека всушност ќе се случи во секој циклус. Кога сте решени да имате бебе, многу е важно да го…