Browsing Tag

сигурни кутии

Како функционираат кутиите за оставање на несаканите бебиња?

„Ако родителот се приближи до една од нашите кутии, сè што треба да направи е да ја отвори вратата, да ја земе портокаловата торба, да го стави новороденчето внатре, да ја затвори вратата и да си замине“, објаснила основачката на Safe Haven…