Browsing Tag

смартфон

Ѓаволот живее во нашите телефони! Моментот кога ќе му го дадете на детето првиот смартфон, ќе му…

Треба да се запрашаме каков живот сакаме да им дадеме на нашите деца? Дали сме подготвени да играме рулет со нивната благосостојба само за да можат да бидат во чекор со времето така што ќе им купиме паметен телефон порано отколку што е…

Дали имате дигитална деменција? Феномен на модерното време кој можете да го промените и да го…

За да ви биде појасно, поставете си само две кратки прашања: Колку телефонски броеви знаевте кога бевте млади? Следното прашање е колку телефонски броеви знаете напамет сега?