Browsing Tag

социјално претприемништво

Во Македонија се креира регистар за младински социјални претпријатија: Регистрирајте се за да знаеме…

„Не прашувај што може социјалното претприемништво да направи за тебе, прашај што ти можеш да направиш за него. Доволни се 10 минути за да се помогне на процесот за креирање на базата која ќе ни користи на сите“, апелираат од АРНО