Browsing Tag

тајни

Ова ќе биде наша тајна

Децата треба да знаат дека никогаш не треба да чуваат тајни од непознати луѓе или во ситуации во кои некој од нив побарал да чуваат тајна откако на било каков начин ги допирал. Кажете им дека ќе им верувате, дури и ако тајната е за некој…