Заспијте го расплаканото бебе за 30 секунди (ВИДЕО)

Заспивањето на бебето не е лесна задача, особено кога е плачливо и не сака да му се препушти на сонот. Кога ќе имате ваков проблем, сетете се на ова видео и пробајте го едноставниот метод на овој татко

700

Понекогаш заспивањето на бебето изгледа како сериозна борба која ги исцрпува родителите, а во исто време и „тврдоглавото“ бебе.

Некои родители пронашле свои методи за заспивање на расплаканото дете. Таткото по име Даниел Ајзенман во своето видео покажа еден многу необичен, но ефикасен начин. Тој го повторува звукот „ооооммм“ кој е вообичаен при изведувањето на јога вежби додека бебето не замолчи и заспа за помалку од една минута.

Дали вие успеавте да го заспиете бебето на овој начин?

Повеќе