Дедо си ја шета внуката во канта за боја

Дедото ја однел внуката во набавка на материјали и привлекол внимание со начинот на кој ја носел – во кутија за боја! Се разбира, празна

584

Дедо привлече внимание и насмеа многу случајни минувачи кога се појави во продавница со својата внука која ја носеше во пластична канта.

„Активностите на дедо“, е опис на сега веќе виралната снимка на TikTok која собра повеќе од 14 милиони прегледи откако беше објавена на 31 март.
Малото девојче уживало во шопинг со својот дедо, што е јасно по тоа што цело време има среќна насмевка на лицето.

Според истражувањето објавено од AARP, 73 отсто од бабите и дедовците уживаат во својата улога. Еден од 10 баби и дедовци живеат со внуците и се грижат за нив. Околу пет проценти од бабите и дедовците се примарни старатели на нивните внуци.

Повеќе