Кога баба се радува… Горда баба првпат шета со внукот во количка (ВИДЕО)

Еве како изгледа радоста на една баба кога за првпат оди на прошетка со својата внука…

228

Хана Пеарл споделува слатки видеа од нејзиниот живот на Тик-Ток. Оваа млада мајка пред неколку месеци родила девојче и оттогаш на својот профил често објавува видеа од членовите на своето семејство со бебето.

Во ова видео, кое е прегледано повеќе од три милиони пати откако е објавено, Хана ја споделила првата прошетка на своите мајка и ќерка.

Бабата не можела, ниту се обидела да ја скрие возбудата, а со своето однесување ги воодушевила сите што го погледнале видеото.

Во коментарите имаше луѓе кои напишаа дека и тие сакаат нивните родители да имаат вакви радосни реакции.

@hannahpearlr

There was no way anyone else was pushing the buggy 💞 #proudnan #family #firsttimenan #newarrival #nan

♬ Unwritten – Natasha Bedingfield
Повеќе