Browsing Tag

мајка на 52 години

Скопјанката Маја станала мајка на 52 години и им порачува на сите жени: „Не се предавајте!“

„Не се откажувајте дури и кога сите ви велат дека е предоцна“, им порачува нашата соговорничка Маја Мицевска на сите жени кои сакаат да бидат мајки, без оглед на возраста