Browsing Tag

тикови

Тикови кај децата: Еве во кои случаи се нормални, а кога треба да се загрижиме

Тиковите можат да се случат случајно и може да бидат поврзани со работи како стрес, анксиозност, замор, возбуда или среќа. Тие имаат тенденција да се влошат ако се зборува за нив или се фокусира на нив. Тие често започнуваат со непријатно…

Епидемија од тикови се шири преку социјалните мрежи и ги погодува тинејџерите ширум светот

Тиковите во некои случаи даваат неограничена слобода - одеднаш може да се однесувате ужасно, а сите да ви честитаат и да се претплатат на вашиот канал на YouTube.