Browsing Tag

хранење

Го храните детето додека гледа цртан филм? Психолозите советуваат да не го правите тоа

Ако детето е немирно, во повеќето случаи она што успева да го смири е цртан филм. Истото е решение и ако детето не сака да јаде. Честопати родителите, бабите и дедовците посегаат токму по ова „решение“: хранење додека се гледаат цртани…