Browsing Tag

детство

Психотерапевтка открива 7 знаци кои покажуваат дека имате трауми од детството

Психотерапевтката Аманда Робинс со години работи токму со луѓе кои од најрана возраст „влечат“ одредени проблеми кои и ден-денес влијаат врз нив, но и врз нивните врски со другите луѓе.

На муабет со Зоки Поки кој пред 6 години станал дедо…

„Сите ние ги игравме истите игри: камај, народна, криенка, џамлии, трчавме по топка, одевме во кино, во зоолошка, во парк, пиевме лимонади, јадевме каде што ќе ни го намачкаат лепчето, не беше важно дали е тоа дома кај мене или кај некое…